Opšti uslovi za učestvovanje

Opšti uslovi za učestvovanje

Opšti uslovi za učešće na SVIM obukama u organizaciji Profectum C-UP,
Centra za Unapređenje Poslovanja

PRIJAVA

Prijavljivanje na obuku se možete izvršiti:

a) mobilnim telefonom
+381 65 6565855

b) elektronskom poštom:
centar@profectum.rs

c) putem online prijave
svaka obuka ima poseban link za online prijavu

SMEŠTAJ

Polaznici sami obezbeđuju smeštaj. Mi vam možemo pomoći sa spiskom odgovarajućih hotela i kontakt podacima. Zajednički  ručak i osveženje  je uključeno u cenu standardnih obuka. Kod In house i online obuka troškove ručka i osveženja snose polaznici.

IN-HOUSE OBUKE

Veoma često kompanije žele da pošalju veći broj polaznika, imaju specifične zahteve, žele da seminare prilagode svojim potrebama, zahtevaju poseban sadržaj, mesto, vreme… U tom slučaju, preporučujemo Vam in-house obuke i seminare koji se organizuju samo za Vašu kompaniju i samo za Vaše zaposlene. Tražite dodatne informacije o našim in-house obukama na gore navedene kontakte.

ONLINE OBUKE

Za online obuke važe uslovi kao za sve druge obuke.

OTKAZIVANJE I POVRAĆAJ UPLAĆENE KOTIZACIJE

Ako polaznik otkaže 15 dana pred početak obuke, kompletna kotizacija će biti vraćena. Ako polaznik otkaže 8-14 dana pred početak obuke, 50% kotizacije će biti vraćeno. Posle tog roka, nećemo biti u mogućnosti da vam vratimo kotizaciju. Prijem uplate je uslov za prisustvovanje na obuci. PROFECTUM zadržava pravo da otkaže obuku u bilo koje vreme usled nepredviđenih okolnosti.
U slučaju našeg otkaza:
1.polaznicima će biti ponuđen drugi termin iste obuke,
2. 100% kotizacije će biti vraćeno polaznicima.

Ne prihvatamo druge razloge za povraćaj kotizacije.

POPUSTI

Za dva i više polaznika iz jedne kompanije, popust je 10% na osnovnu cenu. Takođe, ako jedan polaznik uplati za dve ili više obuke popust je 10% .
Svi popusti i benefiti se objavljuju na konkretnom pozivu na obuku. Za promo obuke (jednodnevne obuke sa kotizacijom nižom od 100 €) ne važe količinski gore navedeni popusti.

Opšti uslovi za učestvovanje | Organizacija ProFectum Beograd

 

Skoči na traku sa alatkama